fredag 17 maj 2013

Ja, det här inlägget innehåller ALLT praktiskt taget

Halloj käääära dagbok! Eller nögöt.

Jag sitter i min fåtölj och lyssnar på musik. Anteckna, lägg ned pennan och fortsätt läs.

Vad beträffar boken är jag TOTALT inspirationslös och står liksom still. Har fastnat. Bestämde mig nyss för att lägga den åt sidan HELT den här veckan, och nästa vecka försöka ägna en hel dag att kliva över tröskeln så det kan rulla på sen. Har tappat fotfästet om sådant som måste göras, eller måste och måste, jag vill verkligen få den skriven, innerst inne. Jag ska skaffa inspiration. Men just nu faller mitt självförtroende lite på det där. Gäller för mig att inte haka upp mig på en grej. Blev en lugn dag igår med TV, promenader, sitta ute i solen, äta jordgubbar och sitta här. Njöt verkligen av värmen, och det blev två promenader. Är lite freaked-out inför sommaren med alla dessa... dessa... iiih, småkryp! Som ni kanske läst till exempel här, är jag sjukt rädd för bland annat (framförallt) harkrankar. Men jAG TÄNKER INTE LÅTA DE FÅ FÖRSTÖRA MIN SOMMAR!!!!!!!! De är små, ofarliga och bits inte, bör inte vara något problem (jag är bra på att lura mig själv, näääästy bastards).

Från det ena till det andra, idag sjöng jag! Högt och tydligt, nej, inte, men jag sjöng i alla fall mer än vad jag gjort på två veckor. Vi fokuserade på "damn you" med Lana, och jag fick även lära mig spela den på piano, så nu ska här övas! Efter sången pratade jag en del med M5, roligt att träffa henne en stund. Och så gick jag och mamma ned till stan för att äta (sushi!) och shoppa lite. Inhandlade ett par jeansshorts (som jag tror jag ska behålla) + en snygg väska, i alla fall enligt mig. I bilen på vägen hem somnade jag i några omgångar, men vaknade till av lite kaffe hemma. Sen blev det månadens breakdown, man måste ju ha en sån också (ironi). På ytan kan det verka handla om mitt förakt gentemot mitt utseende som kan dyka upp lite då och då, inte lika ofta längre som tur är. Jag förbannar min form och mina drag, och ältar och försöker få bekräftelse av mamma (den enda jag tänker låta mig be om bekräftelse av, tycker inte om att bli "jobbig" men mamma är mitt bollplank) som ger mig bekräftelse, men jag tror inte på ett skit utav alla fina ord utan börjar gråta. Och inser efter lite övertalning från mamma att det inte handlar om mitt utseende, utan om mina tankar och mitt förflutna. Det jag blivit intalad. Det som egentligen inte är jag. Smsade finaste killen, och då började det släppa. Har istället städat lite, och rensat datorn nu på kvällen. Och ätit succini-gryta (stavning?).

Nu ska jag slappa under kvällen, äta något kvällsmål, dricka te och kika på TV! Smsa och längta till imorgon. Finaste A kunde inte vara med oss imorgon pga en faslig sjuka (sänder tankar till dig vännen), så det blir en mys-dag med mig och F i Skokloster. Spännande och väldigt trevligt! Visa mitt hometown liksom. Homehole. Håla. Skokloster = en håla. Eh. Nu byter vi ämne.

Avslutningen får handla om vatten. Denna härliga dryck som framkallar diverse olika missbruk och avgiftningsmöjligheter. Tänk att bli beroende, och sen bli av med beroendet. Det har inte jag blivit. Men en dag! mina vänner. Ska jag kunna bege mig till brevlådan utan en vattenflaska. / ungvattenmissbrukare_92

Nu är det dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys....!

Peace'n'love, Ysme

1 kommentar:

  1. Harkrankar får mig att ta fram dammsugaren. Jag vägrar lägga mig och sova om jag vet att det finns en av de där äckliga jävla krypen inne. Den bara väntar på att man ska somna, så kommer den och flaxar kring sängen...

    SvaraRadera