onsdag 14 november 2012

(H)järnkoll - utbildning dag 4-5!

Hinner skriva ett litet inlägg innan jag ska sova!

Igår fick de bli simning, simmade 1000 meter (ja, för att skryta lite, hehe... he). Och en jäkla massa arbete, inom föreläsningen! Gjorde några punkter på min förra lista och skrev en ny över det jag behövde göra idag. Nu är det i princip klart. Kikade även på en dokumentär på tv3play, "från helvetet och tillbaka" hette den. Handlar om tre kvinnor som varit med i 3 fruktansvärda mordhistorier - men lyckats fly. Jag grät som ett litet barn, förstår mig inte på människor i såna lägen. Det finns så mycket ondska. Dessutom har jag hört 2 av historierna när de gick på TV för flera år sen, då de blev väldigt uppmärksammade. Hade definitivt inte glömt dem.

Idag tränade vi på morgonen, jag och mor, sen åkte jag buss till Uppsala för att träffa A i ett par timmar. Vi åt vego-burgare och ostkaka (jaja, vet, det är just den dagen idag!) och pratade på som vanligt. Supertrevligt as usual! Skrattade gjorde vi med, trore' eller ej.

På kvällen har det blivit att packa, äta och plugga. Imorgon är det dags. Utbildning nummer 2! Kommer vara borta tills på fredag eftermiddag, känns så oerhört spännande. Att få utöva föreläsningen praktiskt, och att få träffa alla igen.

Jag ger lite reklam för (H)järnkoll, och så hörs vi igen på fredag!

Kärlek, Yasmine


OH YEAH!

Snart händer det!

1 kommentar: