söndag 2 juni 2013

När man bara känner en enorm inre frid, och en spirande lycka

Kära bloggen.

Jag är lycklig.

Nu ska jag berätta om helgen.

I fredags var jag till stan och sjöng, lärde mig också lite av en ny låt på piano. Super! Efteråt träffade jag A för en lunch/fika på stan, väldigt mysigt och vi pratade massor som vi alltid gör. Vid ett åkte jag hem, och hemma gjorde jag upp en planering över lördagen. Spenderade kvällen med att läsa, kika på TV (Marco vann let's dance!!! Flåt om jag stavade hans namn fel) och avslutade med Modern Family och lite sömn.

Lördagsmorgonen gick rätt snabbt, åt frukost och tog på mig städ-kläder, sen vart det storstädning i huset med dammsugning och... eller ja, storstädning och storstädning, det blev RENT i alla fall! Hann pyssla med maten, med hjälp av mor och far, duscha, fixa till mig och försöka hålla koll på alla gäster (kanske glömde att säga att vi skulle fira min födelsedag) och deras busstider, sen var det dags att möta upp kära BFF och älskade pojkvän vid busshållsplatsen. Började bli tokstressad och hade svårt att lugna mig, men vi hjälptes åt. Vid fyra kom finaste L och C, och vi allihop fixade bål och mat med hjälp av kära mor min. Tur att någon håller koll på en stressad galning. Jag alltså. Middagen var supertrevlig, hade inte träffat C på väldigt länge, och L ännu längre sen, så vi hade massor att prata om. M3 hann komma också innan vi började ordentligt. När vi snackat och ätit i någon timme, och fikat efteråt, + delat med oss av lite alkohol, blev det dags för alla utom C att dra till stan för att gå ut. När huset var lämnat och allt var ordnat hemma, släppte stressen, och resten av kvällen var jag lugn. Även "utgången" (hatar det ordet egentligen, eheh) blev superlyckad! Alla kom jättebra överens, trots att nästan ingen träffat den andre innan. Glömde säga att jag fick jättefina presenter, tack allihop <3 ni är underbara! I Stockholm letade vi reda på ett uteställe, och fann debaser där vi beställde drinkar och pratade i flera timmar. Blev mycket kort tagna, tänkte strax lägga upp på facebook. Närmare tolv började vi gå mot centralen för att kila på toaletten och säga hejdå till A, vars tåg gick lite över tolv. Vi andra gick till McDonalds för att snacka, tills jag, M3 och F skulle med tåget till Bro, och L till sig. På tåget var det väldigt mycket vimsighet, då jag var total-flum och skrattade åt allt. Mor hämtade oss på Bro station klockan halv två. Vi hann prata lite till hemma, och äta något, sen kilade alla till sina rum. Klockan hann bli rätt mycket. Att somna tillsammans med F är det bästa som finns <3

Idag hann vi gå upp, äta frukost och snacka i flera timmar om allt mellan himmel och jord. M3 stack vid halv fyra, och F någon timme senare. Kände efteråt en enorm lycka inom mig, en lycka jag aldrig känt så här stark förut. Jag har hittat rätt i livet på så många sätt. Att få spendera tid med familj, vänner och pojkvän på samma helg och inse hur bra allt blivit, väcker en stark beröring inuti. Jag har aldrig förut varit så uppfylld med ren kärlek. Tack alla som givit mig nycklar och stöd till att hitta rätt, och tack mig själv också. F känns som den sista pusselbiten i att göra mig och mitt liv till en underbar helhet. Jag har aldrig känt så starkt för någon. Att veta att ens känslor är besvarade, är en dröm. Det känns mysko att tänka på hur mörkt allt en gång var.

På kvällen har jag, förutom lite gripande reflektioner, hunnit med ett väldigt givande samtal med en främmande människa, och så har jag hunnit äta och planera kvällen. Nu blir det väl att följa planeringen, och lägga sig i relativt god tid, imorgon blir det antagligen upp tidigt för att träna.

Tack alla underbara för en fantastisk en månad sen födelsedag, och massor av ljus <3

1 kommentar:

  1. Det var underbart i lördags fina du! <3 <3 Stort tack :D <3 <3 <3 <3

    SvaraRadera