fredag 5 april 2013

Trevlig dag, och rött hår

Nu är våren VERKLIGEN framme! Vårkänslor ffs!

Igår blev det färgning av håret, nu är det lite mer vinrött, blev faktiskt väldigt nöjd. Tog några bilder, skickar med någon här. På eftermiddagen hann jag ringa ett viktigt samtal, innan jag, min mor och min bror bestämde oss för att ta en promenad. Utdrag ur vår promenad och diverse snack:

Jag: lillebror, vad är din politiska åsikt?
Lillebror: jag är nog emot mord. Mord är dåligt.

Min lillebror borde bli politiker med alla hans fantastiska politiska snilleblixtar! Kärlek till dig <3

Efter en jäkla massa skratt och lite väl fula ord på fel ställen, hade vi gått vårt vanliga varv och fått lite solljus.

Sen övade jag en massa på föreläsningen på kvällen! Kändes skönt att ha vevat igenom hela.

Idag gav jag mig in till Uppsala på morgonen, för musik med musikD. Väldigt roligt, hann sjunga "both sides now", ordna klart melodin till min låttext och sjunga den lite. Kändes oerhört skönt att få igång rösten. Efteråt begav jag mig till A's place, och vi åt lite mat och snackade. Blev lite kaffe och kladdkaka också! Vid tre hade hon piano, så då strosade jag runt lite i stan, köpte hårmousse, eyeliner och en kofta på myrorna (nej, det här kommer INTE bli en modeblogg). Efter en incident på stan (orkar inte rabbla upp vad som hände där, människor kan vara trångsynta kan jag ju bara säga) kilade jag och mötte A. Vi handlade lite smått, gick in på SVAVA-gallerian där man fick gratis mat. Sen blev det en sväng tillbaka till A, matlagning och bussresa hem för mig. Tur att dagens teknik går framåt, musik och sms gör bussresor mycket trevligare.

Har haft en bra dag, och ska strax sova för att orka upp imorgon. Då blir det nämligen en Stockholmsresa med väldigt fina människor! Ser supermycket fram emot det.

Har gjort lite framsteg mot tvången idag. Det som inte dödar, det härdar, eller något. Nu blir det sömn och sova och Zznark!

Ljus,
Yasmine

Ja, jag är inåtvriden i kroppen, ni ska se hur jag egentligen kan stå med mina fötter!
Det är grejer det. 2 kommentarer:

  1. Du är så otroligt stark och fin Yasmine <3

    SvaraRadera
  2. Heja! vad bra du jobbar på. Håret vart jättefint.

    SvaraRadera