måndag 8 april 2013

Stockholmsresa!

Nu har det gått en helg, och en del har hänt! Bara bra saker.

I lördags begav jag mig till Stockholm vid tolv, och mötte upp A och F vid ringen på centralen, som jag räknat ut stod de på varsin sida helt omedvetna om vem den andre var. Vi promenerade till Kungliga slottet och försökte hitta rätt ingång. Tillslut hamnade vi vid biljetterna till första visningen, som var platsen där alla kungar med diverse familj bodde. Mycket historia blev det, och mycket vackra rum som vi fick kika på. Den första visningen var lättast att lära in på, då man fortfarande var pigg och fokuserad. Väldigt intressant. Nästa befann sig på skattkammaren, i närheten, där vi hade en helkul guide som vi nästan blev lite halvt utskällda av, för att vi frågade om vägen. Lång historia, men den går att garva åt. Guiden gjorde halva visningen, även om mycket där var intressant också. Sista visningen var på tre kronor, då var man lite halvt död i kroppen och rätt matt, men det var ändå mysigt att gå runt där.

Efter visningarna hittade vi ett café där vi fick i oss mat, + vila lite. Vad vi skrattade åt allt möjligt, satt nog där i närmare två timmar och bara pratade. Blev en del knasiga samtalsämnen. Till sist besökte vi Ronald McDonald på station, och åt glass och ytterligare trevligheter. Vid tio i åtta kilade jag till tåget. Hade en underbar dag med två underbara människor, tack hörni! <3 Supermysigt.

Somnade innan halv elva, var DÖD med stora bokstäver, och sov ut till halv ett någonting. Alltså väldigt mycket behövlig sömn. Igår tog jag det lugnt på dagen, promenerade, fikade hos pappa och övade en hel del på kvällen (föreläsningen).

Idag begav jag mig till Uppsala för samtal med K och musikgrupp. Samtalet gick jättebra, hann ta upp några viktiga saker och uträtta en del. Musikgruppen gick också super, vi sjöng två nya låtar och hann fika en kortis. När jag kommit hem ett par timmar senare, blev det mat och viktigheter. (Intressanta ämnen märker jag, ehum).

Den mesta fokusen går åt föreläsningen och försöka leva lite emellan, så det blir inte så mycket bloggande som ni märker. Har mycket jag vill skriva om, men som jag inte hinner nu, så det får bli lite halvtråkiga resumé-inlägg tills föreläsningen är över och jag kan andas ut.

Mår väldigt bra, försöker låta alla tvångs-analyser passera iväg även om det är svårt. K och jag diskuterade behandling, och kom fram till att det nog är bäst att låta mig fortsätta bygga upp livet, och vänta med behandling/bearbetning. Jag har tid sen, och det skulle nog ta mer av mig, än ge, just nu.

Eventuellt ordnar jag lite till, annars blir det nog sova för mig, så jag orkar upp imorgon i god tid!

Ciao Bella!

<3

Yasmine

1 kommentar: