tisdag 23 oktober 2012

Zzzz, dipp och insikt om att inte måla fan på väggen

Zzzz.......

Sömnig tjej vid datorskärmen. Nej usch, ingen bra dag det här, får bli en lärdom i att inte måla fan på väggen. På morgonen gick jag och mamsen med Kiara (mormors hund) på promenad, sen har jag skrivit och duschat. Vet inte om det var ämnet idag eller ämnet jag pratade om i helgen eller all stress, men det blev en liten dipp. Ni vet en sån då man känner sig allmänt gråtfärdig. Somnade till i några timmar, nu känns det faktiskt bättre.

Min tanke - allas tankar, när jag förlorar mig själv på vägen en dag, är att NU HELVETE BLIR DET SÄMRE IGEN ÅH NEJ FASIKEN OCH SÅ VIDARE!!!!!! men så behöver det inte bli. Jag måste fortsätta med min insikt om att livet KAN vara jobbigt, man behöver inte återfalla för att man har en bad day. Annars kanske får ett bakslag av själva rädslan. Acceptans, handlar det om.

Sömniga ord är kanske inte så roliga att läsa, så jag skriver mer imorgon. Har jag något mer på hjärtat... Nej, det sitter nog bara det som ska där. TjohejsanZnark!

Ljus, Yasmine

1 kommentar:

  1. Precis vännen. En dålig dag betyder inte återfall utan det betyder en dålig dag bara. Men det kan vara svårt att komma i håg i situationen. kram!

    SvaraRadera