måndag 18 mars 2013

Back in the picture!

Jajemän, nu är jag äntligen frisk och har nya (friska) tankar att komma med här i bloggen!

Sist jag skrev var i tisdags (?) det vill säga, död blogg. Men med mina heeeeelande krafter återupplivar jag här med Lost in the land of Healthy Fairys. Glad och nöjd.

Vad har jag gjort för intressant i veckan då? Nu väntar ni att jag ska ha ljugit med att ha varit sjuk, och egentligen gjort en jeeeekla massa intressanta saker som jag nu kan berätta om. Nopes. Jag har:

Vaknat halv ett.

Gått upp halv två.

Ätit frukost två.

Kollat på TV till halv sex.

Ätit rester.

Somnat i sängen/soffan.

Sett på film, antagligen halva världens filmer, detta får bli en recensions-blogg härmed.

Helt plötsligt vaknat till och kikat på en film till ELLER/somnat av trötthet vid halv två.


Vaknat halv ett.

Gått upp...

...


Några dagar har jag faktiskt gjort nytta också! Ringt viktiga samtal/skickat viktiga mail, skrivit nyhetsbrev för SafeSoul, skrivit en låttext, filat på min *hemlig, cencur* projekt, smsat (det heliga göromålet för en svååååårt somatiskt sjuk tjej, jag menar svååååårt sjuk, humor etc. Ja, det är nytta. Helig nytta), sett på *nyttiga* filmer (typ "monster", klassiker som måste ses. Tror jag), skrivit på boken, ordnat med föreläsningen i april, etc.

Se, jag lyckades fylla ut inlägget med mellanrum!

Nu kommer en ny vecka, och livet börjar igen. Tänkte försöka skriva här mer då, de ynka timmar jag inte lever livet och tar igen dessa två veckor. Ska bli väldigt härligt!

Imorgon ska jag träffa M3 i Stockholmo, får se vad vi hittar på. Nu tänkte jag... följa min planering och rensa garderoben.

Och så undrar ni förstås hur det är med mitt mentala välmående, eftersom detta är en happy hallelujah från mörkret till ljuset-blogg, och tja... jag mår oftast väldigt bra. Tvången är en historia för sig och är ibland en pain-in-the-assss, inser kanske att jag måste inse att det finns ett problem för att kunna påverka det positivt (...) men jag vill gärna tro att allt är frid och fröjd. Jag har dock redan påverkat det positivt med små kbt-aktiga övningar. Annars - det börjar bli vår, jag har mycket positivt framför mig, saker kommer ordna sig, - livet väntar! Det får duga och vara ett stort ljus i mörkret, när minnena ploppar upp. En dag ska jag ta itu med den bearbetningen också, jag lovar.

Ljus från mig!

Yasmine

1 kommentar:

  1. Jag blir så otroligt glad av dina inlägg :) Kärlek <3

    SvaraRadera