torsdag 10 januari 2013

Ständiga ritualer till endast fem på en kväll - då handlar det bara om ett annorlunda sätt att fungera som behöver annorlunda sätt att hantera!

Idag mår jag myyyyyyyyyyycket bättre och har konstruktiv energi istället för någon speedad rastlöshet.

(Däremot KLIAR DET I MITT ÖGA!!!! Gnällgnäll, osv)

Nu ska jag berätta lite om gårdagen med M3.......... jäklar vad skönt, nu har jag tvättat bort sminket. Gladd i maggen. I alla fall, åkte in vid sju igår, var framme lite över halv åtta. Mötte upp M3 vid ringen och så begav vi oss till "baravi" tror jag det hette, där spelningen skulle vara. Var jackan skulle hänga var ett mysterium, men efter många om och men satt vi vid något ledigt bord (som mot alla odds, faktiskt fanns) och lyssnade på Charlotte! Duktig tjej verkligen. Efter henne spelade ett annat band, inte riktigt min musiksmak men ett par låtar var helt okej. Plötsligt lyckades M3 se i sin mobil (som inte är stenålders, avis deluxe) att club x hade öppet, någon after-work. Så vi började leta oss dit, gick fel, gick rätt, gick fel, gick rätt - och kom fram! Dock var det ganska trist då alla var upptagna med någon musik-quiz inte vi varit med på från början, så efter någon halvtimme drog vi hemåt istället.

Konstanterande: jag stannar och behöver tvångstänka under total tystnad 5 gånger under en kväll, istället för varannan minut. Ett stort framsteg, och jag försöker att glädjas åt det framsteget, istället för att gräva ned mig över dessa 5 gånger. För tillfällena blir allt färre, och kämpar jag på vet jag att jag en dag kan vara helt fri. Så länge tänker jag på det som ett enkelt funktionshinder, eller snarare en psykisk "olikhet". Jag fungerar inte helt som andra, och behöver andra medel för att klara en kväll ute, men jag hade lika gärna kunnat ha kryckor och därmed fungera annorlunda. Visserligen syns inte detta hinder, men på samma sätt som en person med skadad fot behöver kryckor, kan jag behöva fullkomlig tystnad och 3 tankeritualer. Typ.

Vi gick och lade oss vid två ungefär, sov gott men med många drömmar (nähäää??) som vanligt. Hann få en bra pratstund med M3 i några timmar både på kvällen och morgonen, och vid halv ett gick bussen från henne. Tågresan hem gick bra, och jag träffade M (M8?) från hjärnkoll som jag pratade lite med, trevligt! Upptäckte också att det är ett hjärnkoll-möte snart, i februari.

Väl hemma har det blivit några viktiga punkter på listan, mat och skriva-ut-50-papper-från-datorn - och nu ska jag ringa finaste M2! <3

Skriver mer imorgon, efter lite sång och samtal med K, ljus till er!

Ysme

(Nej, jag kallas inte så. Eller jo, nu gör jag).

1 kommentar: